tiistai 31. maaliskuuta 2009











Tervetuloa pienten yksityiskohtien kuvamatkalle Palmsen ja Sagadin Kartanoihin Virossa.

maanantai 30. maaliskuuta 2009







Aurinkoisempaa kevättä en muista. Se johtunee siitä, että tämä on ensimmäinen oikea kevääni moneen moneen vuoteen. Olen nauttinut lahtelaisten olohuoneessa Ihmisen Parhaan Ystävän kanssa lukemattomilla kävelyretkillä. Olo on muutenkin kuin teinitytöllä. Lieneekö syynä myös kaksiviikkoinen koiranpoika, jonka toivon muuttavan kotiini.

Nyt melkein hävettää, kuinka innolla vastustin Sibelius-talon rakentamista. Se laajentanut kaupunkia melkein kokonaisella kaupunginosalla, Vesijärven jää etupihanaan. Alue oli aiemmin vain musta läntti. Nyt alue on kaupunkilaiseten ahkerassa käytössä kaikkina vuodenaikoina. Vanha Asema kahvilan herkkuineen pitää muistaa esitellä kaikille vieraille.

keskiviikko 11. maaliskuuta 2009











Nyt on talvi taittunut kevääksi.
Lahdessa oli viikonloppuna Salpausselän kisat. Kun saa itsensä kiskottuksi kisamonttuun, on tilaisuus nauttia vanhanajan kisatunnelmasta. Viri -kaakkao on saanut kyllä rinnalleen monenmoisia kilpailijoita ja meno illalla oli paikkapaikoin melkoista.
Ilotulitus komistuu vuosi vuodelta, jos se mitenkään on mahdollista.
Muotoiluinstituutin opiskelijat olivat rakentaneet jäästä, joka on maailman materiaaleista ehdoton suosikkini, upean baarin. Juottoteltassa ohjelman taso oli hyvin mitoitettu yleisön ehkä hieman alentuneen tason mukaan.
Kuitenkin
termospullon pohja on putsattu ensi vuotta varten!