torstai 18. joulukuuta 2008
Kylläpä tietokoneen hajoaminen tekee kädettömäksi. Uikutin ja uikutin surkeuttani ja kuinka ollakkaa: joulupukki haki kaapistaan, kalsareitten ja sukkien takaa paketin. Ja siellä se oli uusi tietokone.


Olin saattanut uikutuksen sekaan sanoa, että seuraava läppäri on sitten valkoinen. Ei ole, mutta toisaalta...eihän joulukaan nykyisin ole valkoinen.


Jouluvalmistelut ovat jo edistyneet viikkojen kuluessa hitaasti, mutta epävarmasti. Kävin tunnin ajan toimittamassa joitain asioita ja kotiin palatessani oli valkoinen joulu kuitenkin tullut kotiin, siis sisälle. "Ihmisen paras ystävä" ja vieläpä yhdeksänvuotias oli aloittanut joululeivonnaisten tekemisen Sunnuntai-vehnäjauhoilla.
3 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Ihana joulupukki sulla. :)

meillä menee toisinpäin... minun kaapista, ei tosin kalasareiden ja sukkien takaa, mutta kuitenkin löytynee aattona sitten lapsista vanhimmaiselle oma kone. Se on musta, mutta onneksi meidän joulu ei näytä olevan.
Tai no, mistä sitä tietää, nyt onkin plussan puolella lämpö tilala.

Sirkku kirjoitti...

Tuulis.

Valkea joulu on harvinaista herkku.
Nauti siitä!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi sitä ihanaa Sipeä, taitaa hänkin olla joulumielinen. Heti tuli taas ikävä kun sieltä erkaannuin, joten annappas kaunokaiselle täältäkin rapsutuksia ja kerro tädiltä terkkuja. Joskus voi tulla täälläkin käymään! ;)