perjantai 4. maaliskuuta 2011Ihanaa olla lomalla. Nimittäin facebookista. Olen ehtinyt norkoilla siellä yli kaksi vuotta. Tietämättä juuri mitään koko kirjasta, kirjauduin sinne voidakseni helposti pitää yhteyttä rapakon taakse muuttaneeseen tyttäreeni ja varsinkin hänen valokuviensa vuoksi.

Yhtäkkiä kavreillani alkoi olla kirjoituksia, joista ärsyynnyin. Syy ei missään tapauksessa ole heidän vaan minun, sillä en tahdo jaksaa minkäälaista kitinää enkä natinaa. On päänsärkyä ja muita kolotuksia, on väsymystä ja paljon töitä. Tottahan nämä kaikki asiat varmasti ovat, mutta onko ne jatkuvasti päivässä pääosassa ja kerrottava sadalle kaverille. En tiedä, minkälaisia miesten tilapäivitykset toisilleen ovat, mutta naiset...

Toinen naisilleni tyypillinen kirjoitustapa, mihin törmään päivittäin netissä roikkuessaa.
Naiset järjestävät kotitöistä, lastenhoidosta ja kaikista arkipäivän asiosta marttyyrikisoja ja perheriitoja. Mutta kuinka tehdään naamakirjassa..."Aamulla imuroin, pesin saunan ja tuuletin vuodevaatteet. Nyt on ruoka uunissa ja kohta saunaan, viiniä lasiin ja vuokrattua elokuvaa katsomaan :)". Voi tätä naisen pullantuoksuista elämää. Samat asiat voivat eri päivinä näyttää melko erilaisilta vai onko syyllistäminen, kehujen kerääminen vai jopa huijaus kysymyksessä.

No, happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista. Kumpaa en kestä; kavereiden hyvää oloa vai pahaa oloa. Huomasin kuitenkin, että nyt on loman aika. Ei "naamakirjauupumussairasloman", vaan talviloman. Ulkona on aivan mahtava aurinko.

Ei kommentteja: