perjantai 10. toukokuuta 2013Meitä ei voi syyttää välineurheilijoiksi! Melkoisia romukasoja ovat leirimme näyttelykehän laidalla. Jopa mökön kasvattaja ilmoitti, että häpeää meitä :D.

Koiralle on kuitenkin mukavaa oma turvallinen ja tuttu koppi mukana. Siellä saa ottaa tirsat kesken  hurjien hulinoiden. Mökissä on tarvittaessa kylmäkallet ja tuulettimet,  eristeet mökin seiniin pakkasella automatkalla,  raikasta vettä ja pehmeä alusta. Emännälle mukaan retkituoli, kylmälaukussa eväät ja päivänvarjo paahteelta suojaamaan.

Naapuri rakensi 30 vuotta vanhojen lasteni rattaista hienon uuden matkailuvaunun (kaikkea sitä säästääkin navetan vintillä). Päällinen on oranssi vedenpitävä kangas. Nyt neuvottelemaan Itellan kanssa sponssauksesta. Näyttää se aivan postinjakajan kärryltä.

Kesän ensimmäinen näyttely Orivedellä, jatkamme Honkajoelle. Eksoottista. Illaksi rantasaunaan nautiskelemaan. Meistä ei ole lähtemään kuumalle Balkanille eikä edes Keski-Eurooppaan. Meillä ei oikein ulkomuodot riitä. Haittaaks se?

Ei kommentteja: