torstai 22. elokuuta 2013


 On annettava periksi syksylle. Aamuisin sen tuntee kirpeässä ilmassa ja kosteassa ruohossa. Maalla korvissa humiseva hiljaisuus, sillä mökkiläiset harvakseltaan palaavat viikonlopuiksi.

Kesä meni jalka paketissa. Sairaalasta saadut kyynärsauvat ja kaksi talutettavaa koiraa osoittautuivat hankalaksi yhtälöksi, eivät kuitenkaan mahdottomaksi. Nyt on aika opetella normaalia kävelyä. Kesän reissusaldona jalan vuoksi vain muutama kesäteatteri. Ja mökkeilyä.

Mutta toivottavasti kesä jatkuu, sillä pöydällä on printattuna lentoliput etelän talveen. Lähden-en lähde-lähden-en lähde jälkeen lähden. Paikkakunta toinen kuin aiemmin, aika sama neljä kuukautta suunnitelmissa. Koirille päivitetään rokotuksia, hankitaan lentobokseja ja emäntä heittää matkalaukkuun auringossa kauhtuneet t-paitansa. Asunto täyttää toiveeni. Kaunis parveke etelään, kävelymatkaa merenrantaan muutama minuutti ja turvallisen tuntuinen seutu. Olen katsastanut paikan. Haasteellista aikaa vain itsensä kanssa. Vieraat ovat kuitenkin tervetulleita.
2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Syksyä on ilmassa ja illat pimenneet. Kasvimaa pitää vielä kiinni ssdonkorjuun edetessä. Talven suunnitelmia koiran kanssa ulkoilut. Minkä kokoista lentoboksia tarvitset? Meillä on yksi tarpeettomana.

Sirkku kirjoitti...

Ulla!
Mökin koko on noin korkeus 55, syvyys 65 ja leveys 40...Miltä kuulostaa? t Sirkku